Isolatie Groningen is de specialist in isoleren

Vloerisolatie

Meer comfort met vloerisolatie

Vloerisolatie via Isolatie Groningen zorgt voor meer wooncomfort.  De temperatuur van je vloer blijft er tot wel 4 graden warmer door. Het isoleren van je vloer is een uitstekende manier om de stookkosten te verlagen! Je verliest minder warmte, waardoor je ketel minder hard hoeft te stoken.

Besparen met vloerisolatie

Veel huizen hebben nog altijd een vloer die niet of nauwelijks is geïsoleerd. Woningen met een bouwjaar voor 1980 hebben standaard zelfs altijd een ongeïsoleerde vloer. Een vloer zonder vloerisolatie voelt koud aan en zorgt voor een ongezond, vochtig binnenklimaat.  Door het isoleren van je vloer zullen je stookkosten flink dalen!  In een woonhuis scheelt het gemiddeld zo’n €190 per jaar!

Voordelen van vloerisolatie

Isolatie zorgt voor een warmere vloer, voor minder tocht en koude trek. De warmte in huis wordt gelijkmatiger verdeeld. Bovendien kan er door de juiste vloerisolatie  vocht geen vocht meer vanuit de kruipruimte binnendringen. Dit zorgt voor een gezonder leefklimaat. Het aanbrengen van vloerisolatie is meestal binnen enkele uren tot een dagdeel klaar. Vloerisolatie goed voor het wooncomfort, de gezondheid én voor het milieu!

De vloer isoleren, maar hoe?

Een vloer kan op verschillende manieren worden geïsoleerd. De meest effectieve manier van isoleren is door middel van PUR schuim tegen de onderkant van de vloer. Hierdoor worden alle kieren naadloos worden afgedicht. Ook het aanbrengen van isolatie op de bodem van de kruipruimte kan een goede oplossing zijn.

Vloerisolatie voordelen

 • Snel
 • 100% vochtdicht
 • Meer wooncomfort
 • Milieuvriendelijk
 • Hoge isolatiewaarde
 • Snelle terugverdientijd

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd wat de kosten van vloerisolatie zijn en welke soort bij jou thuis de beste optie is? Vul dan hieronder je gegevens in en vraag een offerte aan bij Isolatie Groningen.

Ja ik wil graag een vrijblijvende offerte voor vloerisolatie aanvragen!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Energiekeurplus

  Isolatie Groningen is onderdeel van Energiekeurplus, dé specialist in energiebesparing, thermografie – ITC Level 3 gecertificeerd – & Blowerdoor.