Isolatie Groningen is de specialist in isoleren

Spouwmuurisolatie

Laat je spouwmuur isoleren

Met spouwmuurisolatie kun je flink op je maandlasten besparen!
Door het aanbrengen van isolatie geven de muren geen kou meer af en wordt de temperatuurverdeling in huis veel gelijkmatiger. Dit zorgt voor een grote verbetering van je wooncomfort! Spouwmuurisolatie is relatief voordelig. De kosten verdien je dan ook snel terug.
Meestal al tussen de 3 en 5 jaar!

Gezonder leefklimaat

Doordat het oppervlak van de muren in huis na het aanbrengen van muurisolatie warmer blijft, is condens op de muren ;verleden tijd. De muren blijven dus warm en droog en schimmels hebben geen kans meer. Dit levert een gezonder leefklimaat op voor de bewoners n huis.

Is mijn huis geschikt voor spouwmuurisolatie?

Woningen die gebouwd zijn voor 1975 hebben vrijwel altijd een ongeïsoleerde spouwmuur. Bij een spouw van ten minsten 40mm breed is het isoleren van de spouwmuur in de meeste gevallen mogelijk. Spouwmuurisolatie bestaat in verschillende soorten. De spouw kan worden gevuld met PUR (polyurethaan) schuim, thermoparels of met isolerende wol. Afhankelijk van de woning, de spouw en de omgevingsfactoren is er meestal een geschikte manier van isoleren te bedenken.

Hoe gaat het isoleren in zijn werk?

In de voegen van de buitenmuur worden kleine gaten geboord. Hierdoor wordt het isolatiemateriaal in de spouw aangebracht. Na het isoleren van de spouwmuur worden de gaten weer netjes met specie in de juiste kleur afgedicht. Het aanbrengen van de isolatie is meestal al binnen één dag gereed.

Spouwmuurisolatie voordelen

 • Snel
 • Milieuvriendelijk
 • Meer wooncomfort
 • Lagere stookkosten
 • Hoge isolatiewaarde
 • Voorkomt schimmel
 • Snelle terugverdientijd

Vraag een offerte voor spouwmuurisolatie aan

Wil je weten de beste mogelijkheden voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie bij jou thuis zijn? Vul dan de gegevens hieronder in het contactformulier in en vraag een offerte aan via Isolatie Groningen.

Ja, ik wil graag een offerte voor spouwmuurisolatie aanvragen!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Isolatie Groningen is onderdeel van Energiekeurplus, dé specialist in energiebesparing, Thermografie – ITC Level 3 gecertificeerd – & Blowerdoortest.