Isolatie Groningen is de specialist in isoleren

Isoleren

Isoleren? Isolatie Groningen

Door je huis te laten isoleren via Isolatie Groningen kun je tot wel bijna 50 procent op je stookkosten besparen! Bovendien verhoogt het aanbrengen van isolatie je wooncomfort en kan isolatie ongezonde leefomstandigheden in huis helpen voorkomen!

Spouwmuurisolatie

Woningen die voor 1975 gebouwd zijn hebben in de meeste gevallen geen spouwmuurisolatie. Hier spelen dan ook vaak aanzienlijke comfortproblemen. Tocht, schimmels en doorslaand vocht zijn vaker regel dan uitzondering. Spouwmuurisolatie is relatief voordelig en zorgt ervoor dat de muren warm en droog blijven. Hierdoor zijn vocht, tocht en schimmels snel verleden tijd! Het aanbrengen van spouwmuurisolatie gaat sneller dan je denkt, het is al binnen één dag voor elkaar.

Vloerisolatie

Woningen met een bouwjaar voor 1980 hebben bijna altijd een ongeïsoleerde vloer die ’s winters koud optrekt. Vloerisolatie zorgt ervoor dat je vloer warmer blijft en dat je minder last hebt van tocht en koude trek. De warmte in huis wordt gelijkmatiger verdeeld. Heb je een kruipruimte onder de vloer dan kun je de vloer meestal eenvoudig laten isoleren. Met vloerisolatie bespaar je meer dan je denkt!

Dakisolatie

Omdat de warme lucht stijgt verliezen vooral woningen zonder dakisolatie veel warmte naar buiten! De verwarming moet hier dan ook hard werken om de temperatuur in huis enigszins op peil te houden. Dit leidt tot een onnodig hoog gasverbruik en hoge maandlasten. Investeren in dakisolatie dan ook levert direct veel voordeel op!

Vraag een offerte aan

Ben je benieuwd hoeveel het kost om je huis te laten isoleren?
Wil je graag weten welke soort isolatie voor jouw woning de beste optie is? Vul dan hieronder de gegevens in het contactformulier in en vraag een offerte aan bij Isolatie Groningen.

Ja, ik wil graag een offerte voor het isoleren van mijn woning aanvragen!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Energiekeurplus

  Isolatie Groningen is onderdeel van Energiekeurplus, dé specialist in energiebesparing, thermografie – ITC Level 3 gecertificeerd – & Blowerdoor.