Isolatie Groningen is de specialist in isoleren

Dakisolatie

Dakisolatie voorkomt kou en tocht

In een huis zonder dakisolatie is het goed te merken dat de warmte snel omhoog verdwijnt! Het is er ’s winters altijd koud en tochtig en de verwarming moet er hard aan trekken om het enigszins warm te krijgen. Dit leidt tot een onnodig hoog gasverbruik. Door je dak te isoleren gaat er veel minder warmte verloren en neemt het wooncomfort aanzienlijk toe!

Dakisolatie

Het isoleren van je dak levert je een rendement op dat vergelijkbaar is met dat van een spaarrekening van maar liefst 9%! Bovendien zorgt dakisolatie dat de tocht, vocht en schimmel en kou in huis ’s winters verleden tijd zijn. Maar ook ’s zomers biedt dakisolatie voordelen. Door je dat te isoleren zorg je ervoor dat de ruimte onder het dak op warme dagen aangenaam koel blijft.

Verschillende methoden

Dakisolatie kan op twee manieren worden aangebracht; van binnenuit of van buitenaf. Bij het isoleren van een dak van buitenaf worden de dakpannen eerst verwijderd, daarna wordt er PUR schuim op de buitenzijde van het dakbeschot aangebracht. Tenslotte worden de dakpannen weer terug geplaatst.

Vanuit de binnenkant kan het dak worden geïsoleerd door het dakbeschot met een laag PUR te bespuiten. Vervolgens kan de zolder desgewenst worden afgewerkt met gipsplaten. Het rendement van dakisolatie door middel van PUR schuim is optimaal omdat het naadloos gespoten wordt aangebracht. Hierdoor kunnen tocht en vocht niet meer van buiten doordringen.

Voordelen

 • Snel
 • Milieuvriendelijk
 • Meer wooncomfort
 • Lagere stookkosten
 • Hoge isolatiewaarde
 • Snelle terugverdientijd

Vraag een offerte voor dakisolatie aan

Wil je weten welke mogelijkheden er voor het isoleren van jouw daks zijn? Vul de gegevens hieronder in en vraag een offerte aan via Isolatie Groningen.

Ja, ik wil graag een offerte aanvragen!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Energiekeurplus

  Isolatie Groningen is onderdeel van Energiekeurplus, dé specialist in energiebesparing, thermografie – ITC Level 3 gecertificeerd – & Blowerdoor.